Ήρθε ο νέος κινηματογραφικός φακός Samyang 100mm T2.3 με αυτόματη εστίαση!

©photo-news.gr
©photo-news.gr
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ήρθε ο νέος κινηματογραφικός φακός Samyang 100mm T2.3 με αυτόματη εστίαση!

©Photo-News
Δημοσιεύθηκε από "©Photo - News.gr" σε photo News · Πέμπτη 25 Ιαν 2024
Η Samyang λανσάρει το νέο της κινηματογραφικό φακό V-AF 100mm T2.3 με αυτόματη εστίαση για συστήματα Sony E.
Επεκτείνοντας τη σειρά κινηματογραφικών φακών της, η Samyang κυκλοφορεί τον νέο full-frame κινηματογραφικό φακό V-AF 100mm T2.3 για συστήματα Sony E ο οποίος έχει βάρος 280 γραμμάρια και διαστάσεις 72.2 x 86.5mm (διάμετρος/μήκος), ενώ προσφέρει γωνία θέασης 25.4 μοίρες. Είναι ανθεκτικός στις δύσκολες καιρικές συνθήκες (με weather sealing) και διαθέτει επίστρωση πολλαπλών στρωμάτων (multilayer coating) για έλεγχο των αντανακλάσεων. Στο μπροστινό του μέρος έχει ένα έξυπνο σύστημα με LED για να δείχνει εάν γίνεται εγγραφή βίντεο (Σε περίπτωση που τραβάτε βίντεο ανάβει). Η εταιρία δυστυχώς δεν αναφέρει λεπτομερώς τα οπτικά στοιχεία/μέρη του φακού.
Διαθέτει διάφραγμα 9 λεπίδων χωρίς να αναφέρεται πουθενά η μικρότερη τιμή διαφράγματος (το μέγιστο είναι T2.3), ούτε διακρίνεται στο εξωτερικό μέρος του φακού. Η ελάχιστη απόσταση εστίασης είναι τα 70 εκατοστά, ενώ στο μπροστινό μέρος του δέχεται φίλτρα 58mm. Να αναφέρουμε ότι είναι φακός με αυτόματη εστίαση και υποστηρίζει βίντεο με ανάλυση έως 8K.
Ο νέος κινηματογραφικός φακός Samyang V-AF 100mm T2.3 είναι διαθέσιμος (pre-order) για συστήματα Sony E στην τιμή των 652 ευρώ και θα τον βρείτε εδώ. Οι αποστολές αναμένεται να ξεκινήσουν το Μάρτιο.0
αξιολογήσεις
©copyright design and developer 2007-2024 ©NikosT. All rights reserved
Επιστροφή στο περιεχόμενο