art News - ©Photo-News

©photo-news.gr
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ελεύθερος Διαδικτυακός Φωτογραφικός Διαγωνισμός ”Oι Φίλοι μας τα Ζώα”

©Photo-News
Δημοσιεύθηκε από σε art News · 21 Δεκέμβριος 2023
Το Φωτογραφικό Εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας ο Καποδίστριας (Μ.Σ.Α.Κ.) διοργανώνει Διαδικτυακό Φωτογραφικό Διαγωνισμό με θέμα ”Oι Φίλοι μας τα Ζώα”. Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι από 1 Ιανουαρίου έως 17 Μαρτίου 2024.
O διαγωνισμός έχει 2 βραβεία. Το ένα θα απονεμειθεί στη φωτογραφία με τα περισσότερα like και το άλλο στη φωτογραφία που θα επιλέξουν τα μέλη του Φωτογραφικού Εργαστηρίου.
Χορηγός και για τα δύο βραβεία είναι το κατάστημα PET SHOP Tzitzis – Aegina και η αξία του κάθε βραβείου είναι 150 ευρώ σε προιόντα του καταστήματος. Σύντομα θα ενεργοποιηθεί και η ιστοσελίδα του καταστήματος www.tzitzispet.gr που μπορείτε να δείτε τα προιόντα που είναι και για online αγορές. Τα είδη θα αποσταλούν με έξοδα του καταστήματος. Ευχαριστούμε πολύ την ιδιοκτήτρια του καταστήματος Τζίτζη Ελένη για την χορηγία.
Υπάρχει σκέψη και πρόθεση, να γίνει τον Απρίλιο εκδήλωση- έκθεση στην Αίγινα με τις καλύτερες φωτογραφίες, εννοείται με την σύμφωνη γνώμη των φωτογράφων, που θα πουλούνται σε προσιτή τιμή και τα έξοδα θα διατεθούν στις φιλοζωικές οργανώσεις του νησιού. Τα έξοδα εκτύπωσης θα τα αναλάβει το φωτογραφικό εργαστήρι.





Δεν υπάρχουν σχόλια
©copyright design and developer 2007-2024 ©NikosT. All rights reserved
Επιστροφή στο περιεχόμενο