art News - ©Photo-News

©photo-news.gr
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο Νικόλαος, γιος του τέως βασιλιά και της Άννας Μαρίας πραγματοποίησε τα εγκαίνια της νέας του έκθεσης Dialogue: Design & Art

©Photo-News
Δημοσιεύθηκε από σε art News · 27 Ιανουάριος 2024
Ο Νικόλαος, γιος του τέως βασιλιά και της Άννας Μαρίας πραγματοποίησε τα εγκαίνια της νέας του έκθεσης Dialogue: Design & Art

Ο Νικόλαος, γιος του τέως βασιλιά και της Άννας Μαρίας πραγματοποίησε τα εγκαίνια της νέας του έκθεσης Dialogue: Design & Art στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Stefanidou Tsoukala Gallery στο Μαρούσι.
Πλήθος κόσμου έδωσε το “παρών” με την σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ να είναι κομψή και ντυμένη στα λευκά, περήφανη για τον αγαπημένο της.

Εκεί ήταν η μητέρα του Νικόλαου, Άννα Μαρία αλλά και η μεγάλη αδελφή του Αλεξία με ανανεωμένο στυλ.

Ο απόλυτος έρωτας της Τατιάνας Μπλάτνικ και του Νικόλαου
Η Τατιάνα Μπλάτνικ ήταν παρούσα στη σημαντική αυτή βραδιά για τον σύζυγό της και όπως είδαμε στα στιγμιότυπα που η ίδια δημοσίευσε, είχε σταθεί και τον φωτογράφιζε, ενώ εκείνος την κοίταζε με αγάπη.

Η ίδια έγραψε στο βίντεο που δημοσίευσε στα stories της: “Συγχαρητήρια Νικόλαε. Αγαπώ, αγαπώ, αγαπώ το νέο φανταστικό σου έργο από μάρμαρο, bronze σίδερο και ξύλο με τον τίτλο Αegean Wind – Υπέροχη η έκθεση Dialogue: Design & Art”.

Στο βίντεο είδαμε την κομψή Μπλάτνικ με λευκό σακάκι και χρυσά σκουλαρίκια να φωτογραφίζει τον Νικόλαο με μια polaroid.

Ο Νικόλαος κοιτούσε την σύζυγό του με αγάπη και θαυμασμό.


tatianna nikolaos fwrro3
Μας έδειξε και τη φωτογραφία που τράβηξε.

tatianna nikolaos fwrro4
Παρούσα ήταν και η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας, Μαίρη Κατράντζου η οποία φωτογράφησε την Μπλάτνικ την ώρα που φωτογράφιζε τον Νικόλαο και το βλέμμα αγάπης προς την αγαπημένη του.

Να σημειώσουμε πως στο Ιnstagram της γκαλερί γράφει σχετικά με την έκθεση:

“Το Dialogue: Design in Art παρουσιάζει έναν δυναμικό διάλογο εύγλωττων και ζωντανών φωτογραφιών του Πρίγκιπα Νικόλαου με μια σειρά από σχεδιαστικά κομμάτια περιορισμένης έκδοσης.
Ο πρίγκιπας Νικόλαος απαθανατίζει στιγμές που προκαλούν συγκίνηση και γιορτάζουν την ομορφιά που βρίσκεται στην ελληνική φύση.
Αυτό πραγματικά μιλά για το όραμα της Πινακοθήκης Στεφανίδου Τσουκαλά, της οποίας η βασική αποστολή είναι πάντα να βρίσκει έναν τρόπο να συμπεριλάβει την κληρονομιά της Ελλάδας στην επιρροή της στη διεθνή σκηνή”.

Στην έκθεση φωτογραφίας του Νικόλαου έδωσαν το παρών η μητέρα του Άννα Μαρία μαζί με την μεγάλη αδελφή του Αλεξία Γλύξμπουργκ, η οποία ταξίδεψε από τα Κανάρια Νησιά όπου ζει με την οικογένειά της.




Δεν υπάρχουν σχόλια
©copyright design and developer 2007-2024 ©NikosT. All rights reserved
Επιστροφή στο περιεχόμενο